ブックタイトルKONNYAKU - Healthy and Traditional Japanese food MIYUKIYA FUJIMOTO

ページ
16/20

このページは KONNYAKU - Healthy and Traditional Japanese food MIYUKIYA FUJIMOTO の電子ブックに掲載されている16ページの概要です。
秒後に電子ブックの対象ページへ移動します。
「ブックを開く」ボタンをクリックすると今すぐブックを開きます。

概要

KONNYAKU - Healthy and Traditional Japanese food MIYUKIYA FUJIMOTO

Stir fried Konnyaku NoodleIngredients:1 packet (180g) Konnyaku Noodle30g pork back ribs50g cabbage50g bean sproutPinch of salt and pepperLittle fried noodle saucePreparation:1.Rinse Konnyaku Noodle in water and drain.2.Cut cabbage and pork into bite-size pieces.3.In a heated pan, add pork, cabbage,bean sprout and noodle in turn.Cover to steam. (Even without oil,Konnyaku Noodle is non sticky)4.Once vegetables and pork are cooked,sprinkle with salt, pepper and fried noodle sauceand stir fry well until liquid evaporates.