ブックタイトルKONNYAKU - Healthy and Traditional Japanese food MIYUKIYA FUJIMOTO

ページ
14/20

このページは KONNYAKU - Healthy and Traditional Japanese food MIYUKIYA FUJIMOTO の電子ブックに掲載されている14ページの概要です。
秒後に電子ブックの対象ページへ移動します。
「ブックを開く」ボタンをクリックすると今すぐブックを開きます。

概要

KONNYAKU - Healthy and Traditional Japanese food MIYUKIYA FUJIMOTO

Konnyaku NoodleJust rinse in water. Not necessary to boil.Blend with salt, pepper and olive oil or dressing.Enjoy as a cold dish.Konnyaku Noodle with green saladIngredients:1 packet (180g) Konnyaku Noodle1/2 avocado1/4 red onion1/2 cucumber20g Japanese wild parsley,“mitsuba”Little Salt1 teaspoon Olive oilYour favorite dressingPreparation:1.Rinse Konnyaku Noodle in water and drain.2.To dress the noodle, mix with salt and olive oil.3.Cut or slice avocado, red onion, cucumber and mitsubainto bite-size pieces.4.Serve noodle on a plate and dress with cut vegetables.Sprinkle with your favorite dressing.